NHData Lasergravyr så det synas.

Här kan du få lite information om  lasergravering, 

och om vad som kan lasergraveras.

          

Laser erbjuder nästa oändliga möjligheter för märkning och gravyr. Det går att märka i allt från plast, eloxerad metall, rostfritt, glas, trä och gummi till textilier och choklad. Vår maskin för lasergravyr kommer från GCC och är produktiv en mycket stabil maskin.

Laser-2.jpg

 

VAD KAN MASKINEN!

På glas, såväl runda dricks-, som plana glasrutor och speglar kan maskinen uträtta underverk. På dricksglas kan den få vilken typ av gravyr som helst. Text och bilder ger oftast mycket bra och elegant resultat. Foto däremot är mindre lämpligt på glas. Glas som är särskilt kraftigt välvda eller koniska kan bli svåra att köra i maskinen, sådant får avgöras i varje enskilt fall. Glasgravyr är även det ett mycket bra tips för den som vill lösa sitt present bekymmer.

Den kan med hjälp av ett särskilt lasermärkmedel åstadkomma en mattsvart, outslitlig text och/eller bild på flera metaller och legeringar. På rostfritt blir resultatet mycket bra. Med mycket bra resultat, överförs foto till termosar och fickpluntor. Ett tips till presenter och julklappar.

Trä är ett mycket bra material att gravera, och om det inte är för tjockt, även att skära. Med trä som material kan man göra, stora som små, mycket detaljerade och fina skyltar till fastigheter, grindar, portar, båtar m.m.

Som en fantastisk skärmaskin med överlägsen precision kan den skära mängder med material så länge tjockleken tillåter det. Trä, tyg, läder, plaster, packningar i olika material, eller varför inte ett pussel....

Övriga material då? Ja, det mesta kan bearbetas och i många fall även skäras. Tilläggas bör att det finns 100-tals specialmaterial för lasergravyr i de flesta färger och färgkombinationer att tillgå för tillverkning av skyltar, namnbrickor osv, osv.

Jag använder Adobe Photoshop och CorelDraw. Jag  har tillgång till närmare 900 (fonter) textstilar, så det är inte många önskningar som jag inte kan uppfylla!

Bara FANTASIN utgör begränsningen
för vad som kan lasergraveras.

Har du ett och annat som du vill förverkliga genom 

t.eks lasergravering. Tveka inte att fråga

          jan@nhdata.se      eller     070 555 87 10